سه شنبه 27 مرداد 1405 8/18/2026

به وب سایت رسمی روزنامه طلوع خوش آمدید

سه شنبه 27 مرداد 1405 ، 15 : 17

کد خبر : 30281

از 0 نفر 0

یک نماینده مجلس مطرح کرد؛

طرح مقابله با نفوذ، عجولانه تصویب شد

طرح مقابله با نفوذ، عجولانه تصویب شد

نباید با برخی تصمیمات فشار بر مردم را بیشتر کنیم

یک نماینده مجلس با انتقاد از نحوه تصویب طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و دولت‌ها یا نهادهای بیگانه، آن را «عجولانه» توصیف کرد و گفت: ای‌کاش فرصت بیشتری برای بررسی این طرح اختصاص داده می‌شد و نظر دستگاه‌های امنیتی هم پیش از تصویب آن اخذ می‌شد؛ چراکه در چنین شرایطی نباید با تصمیمات خود، فشار بیشتری بر مردم وارد کنیم.+ تحلیل خبر

یک نماینده مجلس با انتقاد از نحوه تصویب طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و دولت‌ها یا نهادهای بیگانه، آن را «عجولانه» توصیف کرد و گفت: ای‌کاش فرصت بیشتری برای بررسی این طرح اختصاص داده می‌شد و نظر دستگاه‌های امنیتی هم پیش از تصویب آن اخذ می‌شد؛ چراکه در چنین شرایطی نباید با تصمیمات خود، فشار بیشتری بر مردم وارد کنیم.
حمیدرضا گودرزی در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا، درباره تصویب طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و دولت‌ها یا نهادهای بیگانه در کشور و بازتاب آن در جامعه، گفت: با تصویب کلیات طرح اخیر در مجلس شورای اسلامی، متاسفانه ما فشار بر مردم را بیشتر می‌کنیم. در صورتی که کسی که خطا می‌کند، کار خودش را انجام می‌دهد.
این نماینده مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: در این مسئله باید دست دستگاه‌های امنیتی را باز می‌گذاشتیم چراکه آن‌ها خودشان در شناختن و شناساندن افراد راحت‌تر هستند.
وی با اشاره به بازتاب‌های این طرح، عنوان کرد: به اعتقاد من تصویب این طرح مقدای عجولانه بود، ای‌کاش اجازه می‌دادند در فرصت بیشتری این طرح بررسی شود و نمایندگان پیش از تصویب، ابعاد مختلف آن را با دقت بیشتری مورد بررسی و کنکاش قرار می‌دادند.
گودرزی افزود: ای‌کاش نظر دستگاه‌های امنیتی هم در این زمینه گرفته می‌شد و موضوع به شکلی پخته‌تر مورد بررسی قرار می‌گرفت، اما متأسفانه طرح در مجلس به تصویب رسید و امیدواریم شورای نگهبان این طرح را بازگردانند تا چکش‌کاری بیشتری شود.
این نماینده مجلس شورای اسلامی در پاسخ به این پرسش که آیا پیش از تصویب طرح، با نهادهای امنیتی و دستگاه‌های امنیتی درباره آن مشورتی صورت گرفته است، گفت: من که خودم سابقه وزارت کشوری دارم، به این شکل کار را قبول ندارم و ای‌کاش مقداری فرصت می‌گذاشتیم و طرح را پخته‌تر می‌کردیم.
گودرزی با تأکید بر اینکه تصویب طرح با عجله صورت گرفته است، تصریح کرد: احساس می‌کنم یک مقداری با عجله در این کار عمل کردیم.

تحلیل خبر

به خاطر مقابله با نفوذی‌ها، نباید مردم در فضای دلهره‌آور قرار گیرند

دکتر محمدمهدی جعفری زاده

تصویب کلیات طرح مقابله با نفوذ در مجلس شورای اسلامی موجب واکنش‌های انتقادی نسبت به نمایندگان شد به طوری که نه فقط مردم و طبقه روشنفکر جامعه بلکه حتی برخی از نمایندگان مجلس نیز، تصویب کلیت این طرح را عجولانه و ناپخته خواندند.
گودرزی نماینده مجلس گفته است: «با تصویب کلیات طرح مقابله با نفوذ در مجلس شورای اسلامی، متاسفانه ما فشار بر مردم را بیشتر می‌کنیم، درصورتی که کسی که خطا می‌کند (نفوذی) کار خودش را انجام می‌دهد»
بدون شک دشمنان ما که خودشان ریشه اشاعه و گسترش نفوذ در کشور هستند، یکی از اهداف پنهانشان این است که مسئولان و نمایندگان مجلس را در یک زمینه احساساتی و هیجان زده، وادار کنند تصمیماتی بگیرند و قوانینی را وضع کنند که شرایط جامعه، رادیکال‌تر و افراطی‌تر شود و فضا را بر مردم تنگ‌تر و سخت‌تر کند. نمایندگان مجلس و مسئولان ما نباید در این دام بیفتند و باعجله و عصبانیت، قوانینی را تصویب کنند و تصمیماتی بگیرند که موجب خوشحالی دشمنان شود و تیرشان به هدف بخورد.
نفوذی‌ها معمولاً افراد انگشت شماری هستند و تحت آموزش قرار می‌گیرند که چگونه در تله این قوانین نیفتند و به قول نماینده فوق‌الذکر آنها کار خودشان را می‌کنند و از این گونه قوانین ترسی ندارند اما نکته بسیار مهم این است که نمایندگان مجلس نباید به خاطر مجازات تعداد انگشت شماری نفوذی، عرصه را بر کل مردم تنگ کنند. فضا نباید این قدر برای
مردم خودمان در پرتو تصویب برخی قوانین، تنگ و دلهره‌آور شود که ناصحان و خیرخواهان و مردم، جرات نقادی عملکردها، روش‌ها، اهداف و برنامه‌ها را نداشته باشند. چرا که در این صورت نقاط ضعف و کژی ها روی هم انباشته شده و زمانی برملا می‌شود که کاری از دست هیچکس برنمی آید. امید است همانطور که این نماینده مجلس گفته، شورای نگهبان کلیات این طرح را جهت اصلاحات اساسی برگشت دهد.


ارسال دیدگاه Post comments


آخرین عناوین « یادداشت / تحلیل خبر »

صفحه اینستاگرام روزنامه طلوع کانال واتس اپ روزنامه طلوع

پربازدیدترین ها