یکشنبه 18 مرداد 1405 8/9/2026

به وب سایت رسمی روزنامه طلوع خوش آمدید

شنبه 17 مرداد 1405 ، 48 : 16

کد خبر : 30250

از 0 نفر 0

با حضور وزیر بهداشت رقم خورد:

بهره‌برداری از سه پروژه سلامت محور در شیراز

بهره‌برداری از سه پروژه سلامت محور در شیراز

با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و مسئولین استانی سه پروژه سلامت محور در شیراز به بهره‌برداری رسید.

با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و مسئولین استانی سه پروژه سلامت محور در شیراز به بهره‌برداری رسید.
سرویس خبری/ خدیجه غضنفری: محمدرضا ظفرقندی در آیین بهره‌برداری از دانشکده‌های علوم توانبخشی، تغذیه و علوم غذایی و فاز دوم مرکز آموزشی درمانی بوستان با بیان اینکه استان فارس و شهر شیراز به عنوان قطب پزشکی کشور و منطقه شناخته می‌شود، اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی شیراز علاوه بر ارائه خدمات به مردم استان فارس، روزانه پذیرای بیماران بسیاری از سایر استان‌های کشور و کشورهای حوزه خلیج فارس است.
ظفرقندی، دانشگاه علوم پزشکی شیراز را از دانشگاه‌های بزرگ و پیشرو کشور برشمرد و افزود: این دانشگاه در حوزه‌های بهداشت، درمان، آموزش و پژوهش همواره نقش مؤثر و برجسته‌ای داشته است.
وی با اشاره به بهره‌برداری از این سه پروژه مهم سلامت‌محور گفت: امروز دانشکده‌های علوم توانبخشی و تغذیه و علوم غذایی و همچنین فاز دوم مرکز آموزشی درمانی بوستان، با حمایت‌های استاندار فارس، همکاری نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی و تلاش رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز به بهره‌برداری رسید.
وزیر بهداشت با تبیین اهمیت این پروژه‌ها اظهار کرد: دانشکده تغذیه و علوم غذایی نقش مهمی در ارتقای سلامت جامعه، سلامت صنایع غذایی و توسعه دانش این حوزه دارد، همچنین دانشکده علوم توانبخشی در ارتقای کیفیت درمان بیماران، به‌ویژه پس از سکته‌ها، شکستگی‌ها، تروما و دیگر آسیب‌ها، نقشی ارزشمند و اثرگذار ایفا می‌کند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، نیز گفت: بهره‌برداری از سه پروژه مهم سلامت‌محور در شیراز با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی را گامی مؤثر در مسیر توسعه زیرساخت‌های سلامت فارس و ارتقای ظرفیت‌های آموزشی و درمانی استان عنوان کرد.بصیر هاشمی با اشاره به بهره‌برداری از فاز دوم بیمارستان بوستان اظهار کرد: این پروژه، گامی مهم برای توسعه خدمات سلامت روان در استان فارس و منطقه جنوب کشور به شمار می‌رود.
وی افزود: بیمارستان بوستان از ابتدای راه‌اندازی فاز نخست تاکنون، نقش مؤثری در ارائه خدمات به بیماران اعصاب و روان داشته و آغاز به کار فاز دوم این مرکز، زمینه افزایش ظرفیت خدمت‌رسانی و توسعه دسترسی عادلانه بیماران به خدمات تخصصی سلامت روان را فراهم می‌کند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز درباره مشخصات این پروژه گفت: فاز دوم بیمارستان ۲۸۹ تختخوابی اعصاب و روان بوستان با ۱۸۹ تخت جدید، زیربنای ۲۲ هزار و ۵۰۰ مترمربع و اعتباری بالغ بر چهار هزار میلیارد تومان، پس از طی مراحل اجرایی از سال ۱۳۸۷، امروز وارد چرخه خدمت‌رسانی شد.
هاشمی، توسعه زیرساخت‌های آموزشی استاندارد و روزآمد را یکی از اولویت‌های راهبردی دانشگاه علوم پزشکی شیراز برشمرد و گفت: امروز با بهره‌برداری از دو دانشکده علوم توانبخشی و تغذیه و علوم غذایی در پردیس شهید دوران، فصل جدیدی در مسیر توسعه آموزشی دانشگاه رقم خورد.
وی افزود: دانشکده علوم توانبخشی شیراز با زیربنای هفت هزار مترمربع و اعتباری بالغ بر ۴۵۰ میلیارد تومان، با طراحی متناسب با استانداردهای آموزشی، ظرفیت تازه‌ای برای آموزش و تربیت نیروی متخصص در این حوزه ایجاد می‌کند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز همچنین اظهار کرد: دانشکده تغذیه و علوم غذایی با زیربنای چهار هزار و ۲۰۰ مترمربع و اعتباری بالغ بر ۳۰۰ میلیارد تومان، به بهره‌برداری رسید و به ظرفیت‌های آموزشی و پژوهشی دانشگاه افزوده شد.
وی با اشاره به فعالیت دانشکده‌های مدیریت و اطلاع‌رسانی، علوم توانبخشی و تغذیه و علوم غذایی در پردیس شهید دوران، افزود: مسیر توسعه این پردیس دانشگاهی روشن‌تر شده و برنامه‌ریزی برای راه‌اندازی مراکز آموزشی و اداری جدید در این مجموعه ادامه دارد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز ابراز امیدواری کرد: بهره‌برداری از این پروژه‌ها، زمینه ساز دستاوردهای ماندگار در مسیر تحقق عدالت در سلامت و ارتقای خدمات سلامت برای مردم فارس و جنوب کشور باشد.


ارسال دیدگاه Post comments


آخرین عناوین « خبر برگزیده »

صفحه اینستاگرام روزنامه طلوع کانال واتس اپ روزنامه طلوع

پربازدیدترین ها