پنج شنبه 25 تیر 1405 7/16/2026

به وب سایت رسمی روزنامه طلوع خوش آمدید

چهار شنبه 24 تیر 1405 ، 08 : 16

کد خبر : 30177

از 0 نفر 0

تولیت حرم مطهر سیدعلاءالدین حسین (ع) تأکید کرد؛

فلسفه الهیِ نظارت و ضرورت صیانت از حقوق مردم

فلسفه الهیِ نظارت و ضرورت صیانت از حقوق مردم

مردم نباید برای تهیه ابتدایی‌ترین کالاها دچار دشواری شوند

در دیدار رئیس منطقه سه سازمان بازرسی و بازرس کل استان فارس با حجت‌الاسلام‌والمسلمین طاهری، دبیر جامعه روحانیت شیراز مباحث مهمی درباره جایگاه نظارت، فلسفه الهیِ بازرسی و ضرورت صیانت از حقوق مردم مطرح شد.

در دیدار رئیس منطقه سه سازمان بازرسی و بازرس کل استان فارس با حجت‌الاسلام‌والمسلمین طاهری، دبیر جامعه روحانیت شیراز مباحث مهمی درباره جایگاه نظارت، فلسفه الهیِ بازرسی و ضرورت صیانت از حقوق مردم مطرح شد.
به گزارش روزنامه طلوع به نقل از روابط عمومی تولیت حرم مطهر سیدعلاءالدین حسین (ع) حجت‌الاسلام‌والمسلمین طاهری در این دیدار وجود سازمان بازرسی را یکی از ارکان مهم نظام اسلامی دانست و افزود: ما نمی‌خواهیم بگوییم مردم یا مدیران دچار فسادند، اما جامعه‌ای که در معرض تهدید و نفوذ است، نیازمند نظارت دقیق و مستمر می‌باشد.
حجت‌الاسلام‌والمسلمین طاهری با بیان نمونه‌هایی از چالش‌های موجود در حوزه اموال عمومی، تصرف و تصاحب زمین‌های دولتی، کشت و آبیاری با آبهای آلوده، تبدیل و تغییر کاربری باغات به ساختمان‌های مرتفع و مواردی از این قبیل و مقاومت برخی افراد در برابر اجرای قانون، تأکید کرد: سازمان بازرسی میدان نبرد است نبردی سخت برای جلوگیری از تضییع حقوق مردم است.
وی افزود: برخی تخلفات به دلیل منافع شخصی شکل می‌گیرد و تنها نظارت قاطع می‌تواند جلوی آن را بگیرد.
تولیت حرم مطهر سیدعلاءالدین حسین (ع) با اشاره به مشکلات معیشتی مردم، وضعیت اقتصادی را نگران‌کننده توصیف کرد و گفت: حق این مردم نیست که برای تهیه ابتدایی‌ترین کالاها دچار سختی شوند.
آیت‌الله طاهری شیرازی ادامه داد: مردمی که در صحنه‌های بزرگ، از جمله حفظ سنگر خیابان در بیش از چهار ماه و تشییع قائد عظیم الشأن شهید، وفاداری و حضور میلیونی خود را نشان دادند، شایسته بهترین رسیدگی‌ها هستند.
وی، افزود: انتظار ما این است که سازمان بازرسی بر اساس فلسفه حقیقی خود، روزبه روز قوی‌ترعمل کند. هر جا دست روی تخلف گذاشته شود، طبیعی است که برخی فریاد بزنند اما دفاع از حق مردم و صیانت از بیت‌المال، وظیفه‌ای الهی و قانونی است.
در پایان، دبیر جامعه روحانیت شیرازبر ضرورت حساسیت مدیران نسبت به تخلفات، تقویت نظارت‌ها، و همکاری دستگاه‌ها برای بهبود وضعیت معیشت مردم تأکید کرد.


ارسال دیدگاه Post comments


آخرین عناوین « خبر برگزیده »

صفحه اینستاگرام روزنامه طلوع کانال واتس اپ روزنامه طلوع

پربازدیدترین ها