سه شنبه 9 تیر 1405 6/30/2026

به وب سایت رسمی روزنامه طلوع خوش آمدید

دوشنبه 14 اردیبهشت 1405 ، 00 : 17

کد خبر : 29954

از 0 نفر 0

پیشنهاد افزایش اعتبار ریالی و تنوع اقلام در طرح کالابرگ

پیشنهاد افزایش اعتبار ریالی و تنوع اقلام در طرح کالابرگ

رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس در نشست با وزیر کار، بر ضرورت ارتقای طرح کالابرگ از طریق افزایش اعتبار ریالی، تنوع کالاها و بهبود وزن اقلیمی اقلام تأکید کرد. این پیشنهاد با هدف افزایش تاب‌آوری جامعه در شرایط اقتصادی کنونی مطرح شده است.

رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس در نشست با وزیر کار، بر ضرورت ارتقای طرح کالابرگ از طریق افزایش اعتبار ریالی، تنوع کالاها و بهبود وزن اقلیمی اقلام تأکید کرد. این پیشنهاد با هدف افزایش تاب‌آوری جامعه در شرایط اقتصادی کنونی مطرح شده است.
رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس با اشاره به نشست مشترک با می‌دری، از تقاضا برای افزایش اعتبار ریالی، تنوع کالاها و وزن اقلیمی در طرح کالابرگ خبر داد و گفت: مقرر شد برای حذف واسطه‌گران، محصولات کشاورزی به‌صورت مستقیم توسط شرکت‌های زیرمجموعه وزارت کار خریداری و در بازار توزیع شود.
به گزارش ایسنا، محمدجواد عسکری، رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی با اشاره به جلسه اعضای کمیسیون کشاورزی مجلس با احمد می‌دری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و معاونان وی، گفت: در این نشست موضوعات متعددی مطرح شد که از آن جمله می‌توان به اجرای برنامه هفتم توسعه اشاره کرد که تأکید شد نباید اجرای آن عقب بیفتد و دچار عقب‌ماندگی شود. همچنین بحث توزیع و نظارت بر کالاها، تداوم پرداخت کالابرگ، بیمه بیکاری، تأمین اجتماعی و اعطای وام‌های کم‌بهره به تولیدکنندگان کوچک مورد بررسی قرار گرفت.
عسکری تصریح کرد: در خصوص کالابرگ، این موضوع مطرح شد که در شرایط کنونی، رویکردی پُرپیمان دنبال شود تا هم میزان ریالی افزایش یابد، هم وزن اقلام بیشتر و هم تنوع کالاها بیشتر شود تا تاب‌آوری جامعه و مردم افزایش یابد. همچنین بحث خرید محصولات کشاورزی مانند سیب‌زمینی، پیاز و گوجه‌فرنگی توسط شرکت‌های زیرمجموعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و توزیع آن در بازار، از دیگر مباحث بود.
رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس افزود: موضوع تهاتر کالا و پرداخت مطالبات دامدارانی که شیر خود را به شرکت‌های زیرمجموعه شستا و وزارتخانه تحویل داده‌اند، مطرح و مقرر شد نشستی با وزارت جهاد کشاورزی در این خصوص برگزار شود. همچنین بحث حذف واسطه‌گران در وزارت کار و شرکت‌های تابع مانند شستا، تأمین زنجیره غذا به منظور جلوگیری از گرانی و کنترل مدیریت قیمت‌ها، جلوگیری از اخراج کارگران و استفاده از ظرفیت این وزارتخانه برای بهبود بخشی و رفع مشکلات حوزه کشاورزی نیز بررسی شد.
وی در ادامه به مبحث صادرات کود اوره اشاره کرد و گفت: فعال‌سازی صندوق بیمه عشایر و روستایی با انگیزه بیشتر برای رفع مشکلات بهره‌برداران روستایی و عشایری در حوزه بیمه، از جمله مسائل مطرح‌شده بود.
عسکری همچنین با اشاره به لزوم پرداخت هرچه سریع‌تر مطالبات بیمارستان‌ها خاطرنشان کرد: تأمین و پرداخت مطالبات بیمارستان‌ها از سازمان تأمین اجتماعی نیز در نشست با می‌دری مطرح شد زیرا برخی بیمارستان‌ها نسبت به آن گلایه و نگرانی دارند و مشکلاتی را برای آنها مشکلاتی را ایجاد کرده است.این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی گفت: فعالیت بیشتر کشتیرانی به عنوان زیرمجموعه وزارت کار و تأمین خوراک دام از طریق تهاتر کالا در داخل و خارج از کشور، از دیگر موضوعاتی بود که در این جلسه مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.


ارسال دیدگاه Post comments


آخرین عناوین « خبر برگزیده »

صفحه اینستاگرام روزنامه طلوع کانال واتس اپ روزنامه طلوع

پربازدیدترین ها