پنج شنبه 9 مهر 1405 10/1/2026

به وب سایت رسمی روزنامه طلوع خوش آمدید

• چهار شنبه 8 مهر 1405 ، 25 : 16

• کد خبر : 30427

از 0 نفر 0

معاون اول رئیس‌جمهور:

باید با توجه به حساسیت‌های جامعه مشخص کنیم چه اقداماتی را انجام دهیم و چه اقداماتی را انجام ندهیم

باید با توجه به حساسیت‌های جامعه مشخص کنیم چه اقداماتی را انجام دهیم  و چه اقداماتی را انجام ندهیم

نارضایتی آشکاری در مسائل معیشتی وجود دارد

معاون اول رئیس‌جمهور با تأکید بر ضرورت شناسایی علمی و اولویت‌بندی گسل‌های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی کشور گفت: باید براساس این اولویت‌بندی و با توجه به حساسیت‌های جامعه مشخص کنیم چه اقداماتی را انجام دهیم و چه اقداماتی را انجام ندهیم؛ برخی تصمیم‌ها را که زمان اجرای آنها مناسب نیست، می‌توان به تأخیر انداخت و در اجرای تصمیمات نیز باید پیوست اجتماعی داشت و مردم را توجیه کرد.

معاون اول رئیس‌جمهور با تأکید بر ضرورت شناسایی علمی و اولویت‌بندی گسل‌های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی کشور گفت: باید براساس این اولویت‌بندی و با توجه به حساسیت‌های جامعه مشخص کنیم چه اقداماتی را انجام دهیم و چه اقداماتی را انجام ندهیم؛ برخی تصمیم‌ها را که زمان اجرای آنها مناسب نیست، می‌توان به تأخیر انداخت و در اجرای تصمیمات نیز باید پیوست اجتماعی داشت و مردم را توجیه کرد.
به گزارش ایرنا، در جلسه مشترک معاونان اول رؤسای قوه مجریه و قضاییه بر ضرورت شناسایی گسل‌های جامعه براساس مطالعات علمی، اولویت‌بندی این گسل‌ها و اتخاذ تصمیمات متناسب با شرایط اجتماعی کشور و حساسیت‌های جامعه تأکید شد.
محمدرضا عارف، در این جلسه با اشاره به فعالیت دشمن برای فروپاشی اجتماعی گفت: حفظ انسجام اجتماعی یکی از ضرورت‌های کشور است و اگر قوا و نهادهای کشور با یکدیگر انسجام و همدلی داشته باشند، انسجام اجتماعی نیز حفظ خواهد شد.
عارف: مبلغ کالابرگ به‌زودی افزایش می‌یابد
عارف در ادامه با اشاره به اجرای اصلاحات ساختار اقتصادی کشور از سوی دولت گفت: سیاست کالابرگ الکترونیکی برای جبران افزایش قیمت کالاهای اساسی اجرا شد.
وی افزود: رئیس‌جمهور در ماه‌های اخیر بارها دستور داده‌اند که مبلغ کالابرگ افزایش یابد و با وجود همه مشکلاتی که دشمن برای کشور ایجاد کرده است، به‌زودی این مبلغ افزایش خواهد یافت.
معاون اول رئیس‌جمهور با ابراز خوش‌بینی و امیدواری دولت برای حل ریشه‌ای مشکلات اقتصادی کشور گفت: در شرایط موجود لازم است انواع گسل‌های کشور، از جمله گسل‌های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی، با همکاری قوه مجریه و قضاییه به‌صورت علمی و دقیق شناسایی و اولویت‌بندی شود تا مشخص شود با توجه به حساسیت جامعه، چه اقداماتی را انجام دهیم و چه اقداماتی را انجام ندهیم.
پیوست اجتماعی تصمیمات حتی از متن آنها مهم‌تر است
عارف افزود: می‌توان برخی تصمیماتی را که زمان اجرای آنها مناسب نیست به تأخیر انداخت. از سوی دیگر، در اجرای تصمیمات باید پیوست اجتماعی داشت و مردم را توجیه کرد.
وی تأکید کرد: حتی باید به پیوست تصمیمات بیش از متن تصمیمات اهمیت دهیم. چنین اتفاقی در اصلاح قیمت بنزین رخ داد و چون مردم توجیه شده بودند، با تصمیم دولت همراهی کردند.
نارضایتی آشکاری در مسائل معیشتی وجود دارد
خلیلی توجه به معیشت مردم را اولویت اصلی حاکمیت دانست و گفت: دولت تلاش‌های زیادی برای کنترل تورم و بهبود معیشت مردم داشته است، اما همچنان مردم با مشکلات معیشتی مواجه هستند و نارضایتی آشکاری در مسائل معیشتی وجود دارد.
معاون اول رئیس قوه قضاییه، توجه به مسائل اجتماعی را اولویت بعدی کشور دانست و با تأکید بر ضرورت حفظ و ارتقای سرمایه اجتماعی افزود: بهبود معیشت مردم به تقویت سرمایه اجتماعی و انسجام ملی کمک زیادی خواهد کرد.وی همچنین با اشاره به فعالیت رسانه‌ای دشمن گفت: باید ارتباط ما با مردم افزایش یابد و آنها را نسبت به شرایط کشور توجیه کنیم. قوه قضاییه بخشی از حاکمیت است و اولویت‌های کشور را با همکاری سایر قوا دنبال می‌کند.حجت‌الاسلام خلیلی در پایان گفت: پیشنهاد من این است که گروه‌های مطالعات اجتماعی به عنوان مشاور در کنار دستگاه‌ها و نهادهای مختلف تصمیم‌گیر کشور قرار گرفته و به آنها درباره شرایط اجتماعی کشور و حساسیت‌های مردم مشاوره‌های علمی ارائه دهند تا تصمیمات این نهادها با توجه به این شرایط کشور اتخاذ شود.


ارسال دیدگاه Post comments


آخرین عناوین « خبر برگزیده »

صفحه اینستاگرام روزنامه طلوع کانال واتس اپ روزنامه طلوع

پربازدیدترین ها