یکشنبه 12 مرداد 1404 8/3/2025

به وب سایت رسمی روزنامه طلوع خوش آمدید

جمعه 10 مرداد 1404 ، 36 : 16

کد خبر : 29129

از 0 نفر 0

سخنگوی دولت خبر داد؛

تصویب استرداد لایحه مقابله با انتشار اخبار خلاف واقع

تصویب استرداد لایحه مقابله با انتشار اخبار خلاف واقع

سخنگوی دولت از تصویب استرداد لایحه مقابله با انتشار اخبار خلاف واقع در فضای مجازی خبرداد.+ تحلیل خبر

سخنگوی دولت از تصویب استرداد لایحه مقابله با انتشار اخبار خلاف واقع در فضای مجازی خبرداد.
به گزارش ایلنا، فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت در شبکه ایکس نوشت: در راستای حفظ انسجام ملی و تاکید رئیس‌جمهور استرداد لایحه فضای مجازی در جلسه دولت مصوب شد.

تحلیل خبر

دولت در فراز و نشیب‌های زمانه، اهداف خود را گم نکند

دکتر محمدمهدی جعفری زاده

رئیس جمهور در ایام انتخابات ریاست جمهوری بر مؤلفه‌هایی همچون آزادی بیان، رفع فیلترینگ، عدالت اجتماعی، مبارزه با تبعیض و ظلم، جایگاه رفیع علم، به روز بودن، کارآمد بودن، اهمیت به نظر کارشناسی و ... تاکید داشتند و لذا اکثریت رأی‌دهندگان به سمت این نوع طرز تفکر متمایل شدند. این‌ها از اهداف قابل قبول و مورد تقاضای مردم بوده و است. لذا دکتر پزشکیان که خود فردی دانشگاهی و طرفدار اصلاحات علمی و اجتماعیِ زمانه پسند است نباید به هیئت دولت و مشاوران و اطرافیانش اجازه می‌داد که لایحه‌ای همچون «لایحه مقابله با انتشار مطالب خلاف واقع در فضای مجازی» را مطرح و تصویب کنند. حتی مطرح کردن آن هم در هیئت دولت، زیبنده نیست، چه رسد به تصویب آن!
رئیس جمهور که خود مدافع سرسخت رفع فیلترینگ است و محکم بر مواضع خود اصرار می‌ورزد، حتماً می‌دانند که اگر این لایحه در مجلس تصویب می‌شد، چه محدودیت‌هایی برای کاربران فضای مجازی به بهانه خلاف واقع بودن مطالب آنها، ایجاد می‌شد و چه نارضایتی‌ها و مقاومت‌هایی در بین لایه‌های مختلف ملت پدید می‌آورد.
دنیای امروز، دنیای محدودیت آفرینی و سانسور نیست و ملت‌ها زیربار این رفتارها نمی‌روند. رئیس جمهوری که دنبال «وفاق اجتماعی» است حتماً می‌دانند که این گونه لوایح،
وفاق اجتماعی را می‌شکند و اهداف ایشان را متزلزل می‌کند.
همانگونه که آزادی بیان با فیلترینگ، سازگار نیست، لایحه مقابله با مردم به بهانه انتشار مطالب خلاف واقع هم، همساز و همسو با آزادی بیان نمی‌باشد.
در دنیای کنونی که انبوه اطلاعات جهانی از زمین و آسمان بر مردم می‌بارد، نمی‌توان گزینشی عمل کرد. اگر بگویند بعضی مردم از فضای مجازی و گردش آزاد اطلاعات، سوءاستفاده می‌کنند، می‌گوییم درست است ولی مگر از علم و قانون و دین سوءاستفاده نمی‌شود؟ پس بگذاریم جامعه، سیر طبیعی و عادی خودش را طی کند و نگران این سوءاستفاده‌ها نباشیم. مردم خودشان «درست» را از «نادرست» غربال خواهند کرد.


ارسال دیدگاه Post comments


آخرین عناوین « خبر برگزیده »

صفحه اینستاگرام روزنامه طلوع کانال واتس اپ روزنامه طلوع

پربازدیدترین ها